DebatNL_InfographicBanner_Concept3_rev1

  • Vertel ons wat u vindt en ontvangt onze handouts via email

Lees aanbevolen literatuur

Overtuigend Debatteren (7de druk)

Debatprof Peter van der Geer en wereldkampioen Sharon Kroes illustreren van voorbereiding tot en met uitvoering alle technieken, tips en trucs, zodat u niets of niemand u meer verrast.
Wilt u zelf beter overtuigen? Volg de training Overtuigend Debatteren of boek een coach.
bestel bij bol.com

Hoe vang ik een rat? (10de druk)

Van ratten en politieke spelletjes wordt niemand beter. In ‘Hoe vang ik een rat?’ geven de auteurs op originele wijze antwoord op tal van rattenstreken, listen, trucs en politieke spelletjes. Meer dan 20.000 verkocht. Ratten zijn laf, rattenvangers hebben lef.
bestel bij bol.com

Prachtige Bijeenkomsten (2de druk)

Management Team schrijft: ‘Nooit meer saaie en vervelende bijeenkomsten’. Vergeet de traditionele heidagen, workshops en symposia, voortaan organiseert u alleen nog prachtige bijeenkomsten! Aan de hand van 33 successen en blunders uit de praktijk. Ook zin in zulke bijeenkomsten? Vraag advies.
bestel bij bol.com

De Gespreksleider – laat anderen spreken

Met meer dan 100 tips, ideeen en anekdotes maakt de auteur van gespreksleiding het leukste vak dat er is. Met een frisse kijk op mensen en lef om met routines te breken verveelt niemand zich meer.
Wilt u zelf beter gespreksleiden? Volg de training Professioneel Gespreksleiden of boek een coach.
bestel bij bol.com

Verdiep uw kennis met deze hand-outs

Hoe vang ik een rat?

Ratten worden niet geboren, maar gemaakt. Pas op dat u zelf een staart krijgt en leer acteren als een echte rattenvanger die politieke spelletjes, verbale manipulatie en drogredenen feilloos doorziet.
Download Handout

Meetings zonder monologen

Maakt u van het publiek de hoofdrolspeler of passieve vergaderaars? Leer om van monoloog naar dialoog te gaan en uw publiek met interactie en informatie de juiste inzichten te geven.
Download Handout

Open uw speech in stijl

Zit het publiek op het puntje van de stoel vanwege de spanning of om zo snel mogelijk te vertrekken? Uw speech maakt het verschil. Leer uw publiek te boeien, binden en betrekken en weet wat impact maken is.
Download Handout

Win-win. Ik m’n zin.

Gelijk hebben is niet hetzelfde als gelijk krijgen. Daarvoor beheerst u de juiste technieken en tactieken gecombineerd met een feilloos inzicht. Alleen zo overtuigt u daadwerkelijk collega’s, klanten en bazen van uw gelijk.
Download Handout