• Oprichter Debat.NL
  • Eerste NL deelnemer WK debatteren
  • Meer dan 25 jaar dagvoorzitter en gespreksleider
  • Meerdere malen Managementboek top 100

Door de wol geverfde gespreksleider. Zoekt voor u zowel het debat als de dialoog. Thuis in finance, food, energie en het snijvlak van maatschappij en overheid. Leidt geregeld internationale conferenties. Auteur van “Prachtige bijeenkomsten” en “De gespreksleider”.

Recente opdrachten

Inspraakbijeenkomsten in het hele land met raadsleden. Dagvoorzitterschap en gespreksleiding congressen over actuele gemeentelijke thema’s.

Plenaire sessies met burgemeesters uit het hele land. Individuele coachings om overtuigingskracht van burgemeesters te versterken.

Meeting Design Salesconferenties
Gespreksleiding Salesconferenties

Dagvoorzitter congressen in Mexico, Dubai, Portugal en Zürich

Meeting design strategiesessies en sessies over meer vrouwen aan de top
Gespreksleiding meerdere bijeenkomsten met interne en externe stakeholders

Boeken

hoe_vang_ik_rat_omslagHoe vang ik een rat? (10de druk)

Van ratten en politieke spelletjes wordt niemand beter. In ‘Hoe vang ik een rat?’ geven de auteurs op originele wijze antwoord op tal van rattenstreken, listen, trucs en politieke spelletjes. Meer dan 20.000 verkocht. Ratten zijn laf, rattenvangers hebben lef.

Bestel bij bol.com

Prachtige bijeenkomsten WT.inddPrachtige Bijeenkomsten (2de druk)

Management Team schrijft: ‘Nooit meer saaie en vervelende bijeenkomsten’. Vergeet de traditionele heidagen, workshops en symposia, voortaan organiseert u alleen nog prachtige bijeenkomsten! Aan de hand van 33 successen en blunders uit de praktijk. Ook zin in zulke bijeenkomsten? Vraag advies.

Bestel bij bol.com

degespreksleiderDe Gespreksleider – laat anderen spreken

Met meer dan 100 tips, ideeen en anekdotes maakt de auteur van gespreksleiding het leukste vak dat er is. Met een frisse kijk op mensen en lef om met routines te breken verveelt niemand zich meer. Wilt u zelf beter gespreksleiden? Volg de training Professioneel Gespreksleiden of boek een coach.

Bestel bij bol.com

978 9001802400-def.inddEffectief in debat en dialoog

Echte communicators beheersen debat en dialoog. Leer de kenmerken, de vaardigheden en de 10 vormen van debat en dialoog, incl. de praktische toepassingen. Wilt u meer met debat en dialoog? Volg de training Gelijk krijgen is de kunst of boek een coach.

Bestel bij bol.com