Nieuws

Nederland. Schiphol Amsterdam, 4 juni 2010
launch van samenwerkingsverband duurzaamheids platform the Grounds
foto: Herman Wouters
SkillsTracker

Debat.NL App faciliteert feedback van collega’s


Het voorbeeld van een ervaren collega of de tips van kersverse medewerker is goud waard. Daarom kunnen deelnemers aan onze Challenges op de Debat.NL App ook directe feedback van collega’s vragen.

Daarmee sluit de Debat.NL app aan bij de theorie van 70 – 20 – 10. Je leert het meeste door ervaring on-the-job (70%), van feedback van je collega’s (20%) en maar voor een klein deel van een standaardcursus (10%). Met onze app krijg je de feedback en tips op het moment dat jij het nodig hebt.

Businessman,Addressing,Delegates,At,Conference
ProDemos

Debat.NL en ProDemos verlengen samenwerking in 2022


Vanwege onze expertise in het aanleren van het politieke spel heeft ProDemos haar contract met Debat.NL voor de cursus Politiek Actief verlengd. Al meer dan 6000 kandidaat- raadsleden namen deel. Ook waterschappen en Statenleden krijgen de cursus aangeboden.

Een goed functionerende democratie staat of valt met genoeg mensen die zich kandidaat stellen als voor een publiek ambt. Debat.NL leert de deelnemers hoe je een goed politiek debat krijgt en wat er nodig is om daarin te overtuigen. Het is één van de hoogst gewaardeerde onderdelen van de cursus. Debat.NL is er trots op hiermee een bijdrage te leveren aan het functioneren van de democratie.

Portrait,Of,Several,Business,People,Sitting,In,Row,Participating,In
NVR

Kennispartnership Debat.NL en de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden uitgebreid


Om in te spelen op behoefte van gemeenteraadsleden wil de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden (4000 leden) ook de Debat.NL App gebruiken. Debat.NL ontwikkelde voor NVR al informatieve animaties over het reilen en zeilen in de gemeenteraad en trainingen Politieke Debatvaardigheden. Gegeven de noodzaak om raadsleden ook individueel te kunnen helpen met hun debatvaardigheden verkennen wij nieuwe toepassingen van de Debat.NL app - met ondersteuning van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.