Hoe helpt u de nieuwe Staten?

Provincies die samenwerken met Debat.NL:

Haal het meeste uit uw Statenleden

Terwijl sommigen op het provinciehuis misschien denken dat de verkiezingsperiode voor u een ontspannen tijd is, kijkt u als griffie natuurlijk alweer vooruit. Over twee maanden zitten de nieuwgekozen Statenleden op hun zetel. Hoe zorgt u voor een goede start van de nieuwe Staten? Hoe maakt u gebruik van de nieuwste inzichten in inwerkprogramma’s? Wat kunt u leren van uw collega’s? Wat kunt u leren van gemeenten?

Hebt u een vraag?

hebt-RuudDeJoodeRuud helpt u graag verder. Hij is direct bereikbaar via dejoode@debat.nl of 023 562 99 72.

28 februari 2019

10:00 – 16:00

(Utrecht)

Aanmelden voor 28 februari

Kunt u niet tijdens de genoemde data? Maak dan een afspraak, onze experts komen graag langs voor een afspraak.

Ik wil een persoonlijke afspraak maken

Exclusief voor griffiers, kosteloze deelname

Maatwerkprogramma aan de hand van uw eigen cases

Een smakelijke lunch, koffie, thee en fris zijn inbegrepen

Senior provinciespecialisten

Locatie goed bereikbaar per OV en auto

Programma

Trends zien: Wat zijn de ontwikkelingen in inwerkprogramma’s? Debat.NL deelt met u de inzichten uit deze programma’s in meer dan 40 gemeenten.

Verbinden: Tientallen nieuwe Statenleden moeten nog veel leren, en Statenleden die blijven hebben bagage van de afgelopen jaren bij zich. Hoe smeed je als griffie de Staten tot één geheel?

Inwerken: Praktische tips en technieken om nieuwe Statenleden snel ingewerkt te krijgen. Hoe draagt u als griffie bij aan een opleiding die oude en nieuwe Statenleden écht helpt?

Vergaderen: De afgelopen jaren hebben provincies geëxperimenteerd met nieuwe vergadermodellen. Wat werkt wel en wat werkt niet? Leer van de ervaringen van uw collega’s om ook in uw Provinciale Staten te werken aan betere vergaderingen.