Training van uw gehele fractie

Elke fractie wil politiek effectief zijn. Maar elke fractie is ook anders. Lees hieronder hoe Debat.NL fracties helpt om zich beter te profileren.

Stel uw vraag

tabs-AlexKleinAlex Klein helpt u graag verder. Hij is direct bereikbaar via klein@debat.nl of 023 562 99 72.

Stel  uw vraag

Gemeente Amsterdam

Samen met een grote fractie ging Debat.NL aan de slag om het politieke profiel voor de resterende raadsperiode scherp te krijgen. Op welke punten gaan we inzetten? Wat wordt onze boodschap richting publiek, pers en collega-raadsleden? En hoe kunnen we onszelf nog scherper profileren? In een interactieve sessie maakten raadsleden afspraken met elkaar en oefenden meteen veel voorkomende situaties.

Gemeente Assen

Overtuigend zijn in het debat, dat was de doelstelling voor een fractie in Assen. Samen met Debat.NL ontwikkelden ze een programma waar debatteren in de verschillende vergaderingen van Assen centraal stond en welke boodschap en welke techniek op welk moment gebruikt kon worden. Het resultaat? Een fractie die scherper en effectiever opereert in het debat.

Gemeente Alkmaar

Overtuigend in de media komen is een kunst. Lokale radio, omroep en kranten willen geen saai, maar een aansprekend verhaal. Elk afzonderlijk fractielid in Alkmaar werd daarom persoonlijk getraind op scherpe vragen, goede boodschappen en een overtuigend verhaal. Het resultaat? Elk fractielid kan op zijn of haar eigen terrein pers en publiek overtuigen.